چيز برگر را مجلسي آماده کنيد
آخرين خبر/ چي لازم دارم: خمير : شير : ۲۵۰ ميلي ليتر آب : يک ليوان روغن مايع : دو تا سه قاشق غذاخوري نمک و شکر : يک قاشق چاي خوري مايه خمير : ۱۱ گرم آردگندم : مقداري که خمير يک دست و نرم و نچسب بدست بيايد چيزبرگر : گوشت_گوساله : ۸۰۰ گرم چرخکرده پياز : دو تا سه عدد گوجه_فرنگي : دو تا سه عدد خيارشور : ۳ تا ۴ عدد پنيرچدار : ۱۵۰ گرم کاهو : يک عدد سس خردل و نمک و فلفل سياه چطور بپزم: شير و آب را کمي گرم کرده با روغن و نمک و شکر و مايه خمير مخلوط کرده کمي آرد را اضافه کرده ۱۰ تا ۱۵ دقيقه کنار مي گذاريم بقيه آرد را کم کم اضافه کرده تا خمير و نرم و يکدست بدست بيايد يک ساعت جاي گرم کنار مي گذاريم براي پخت هم کف ظرف فر را چرب کرده خمير را پهن مي کنيم روي آن را آغشته به تخم مرغ مي کنيم ، فر را تا ۲۰۰ درجه گرم مي کنيم بيست تا سي دقيقه تا طلايي شدن و پختن نان صبر مي کنيم براي برگر هم گوشت و با پياز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط و ورز مي دهيم و طبق فيلم برش داده و توي روغن به خوبي سرخ کرده و مي پزيم حال نان را برش داده با کاهو و گوجه و پياز و خيارشور و سس خردل و برگر پخته و ورقه هاي پنير ، ساندويچ خانوادگي را درست کرده و نوش جان مي کنيم