برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

چهار نکته مهم براي گريل کردن

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرين خبر/ گريل کردن يکي از روش‌ها پخت غذاهاست که در داخل خانه و روي تابه گريل يا در بيرون از خانه و روي باربکيو قابل انجام است. غذاهاي گريل شده تردي ، پختگي و طعم خاصي دارند. گاهي بعضي اشتباهات باعث مي‌شوند که نتيجه پخت غذا از طريق گريل کردن خوب از آب درنيايد. اما با دانستن اين چهار نکته که در اين ويديو مشاهده خواهيد کرد، هميشه و هربار مي‌توانيد غذاها را به بهترين شکل ممکن و بدون هيچ مشکلي گريل کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره