پيتزا گوجه فرنگي با خمير نان سير
سرآشپزپايون/ مواد لازم پيتزا گوجه فرنگي با خمير نان سير نمک به مقدار لازم گوجه فرنگي گيلاسي (چهار قسمت شده)۱/۲ فنجان پنير موزارلا (موتزارلا) (رنده شده)۳ فنجان سس گوجه فرنگي۱/۲ فنجان سير (بريان شده، له شده)۱ قاشق سوپ خوري کره (بدون نمک، آب شده)۲ قاشق سوپ خوري خمير پيتزا۱ بسته طرز تهيه زمان تهيه ۵دقيقه زمان پخت ۱۵دقيقه ۱ فر را از قبل با دماي ۴۰۰ درجه فارنهايت (۲۰۴ درجه سانتي گراد) داغ کنيد. ۲ خمير پيتزا را روي يک سيني فر نچسب پهن کنيد و به شکل يک مستطيل دربياوريد. در يک کاسه ي کوچک، کره ي آب شده، سير له شده و نمک را هم بزنيد. مخلوط را با قلم مو روي کل سطح خمير پيتزا بماليد. ۳ ۸ دقيقه در فر بپزيد. ۴ سس گوجه فرنگي را روي کل سطح خمير بماليد و روي آن پنير موزارلاي رنده شده بپاشيد. گوجه فرنگي ها را روي پنير بپاشيد. ۵ تا ۷ دقيقه تا زماني که خمير لبه هايش طلايي شود و پنير آب شود در فر بپزيد. ۵ با يک چاقو يا کاتر پيتزا آن را به شکل ۱۲ تکه برش دهيد. نوش جان کنيد. ساير نکات پيتزا گوجه فرنگي با خمير نان سير مي توانيد 2 فنجان پنير را با ترکيب پنير موزارلاي رنده شده، پنير پرولولون و پنير پارمزان درست کنيد و پيتزايي با 3 نوع پنير داشته باشيد. همچنين مي توانيد سس گوجه فرنگي را با سس پيتزا جايگزين کنيد.