آخرین خبر/ مواد لازم :‌
خمیر کیک مورد علاقه تون (می تونین از پودر کیک های آماده استفاده کنین)
پودر ژله توت فرنگی
آب جوش
آب خنک
خامه زده شده ( پایین توضیح دادیم )
توت فرنگی
طرز تهیه :
کیک مون رو میریزیم تو ظرف مورد نظرمون و صافش میکنیم و میذاریم تا بپزه.
تا کیک بپزه پودر ژله رو با آب جوش قاطی میکنیم قشنگ هم می زنیم.
حالا آب خنک اضافه میکنیم بهش خامه زده شده رو با مقداری از مایع ژله مون که آماده کردیم مخلوط میکنیم تا یکم حالت ژلاتینی بگیره و هم طعم توت فرنگی داشته باشه تو خودش، ترکیب خامه رو روی کیک خنک شده مون میریزیم و مرتب و یک دستش میکنیم.
بعد با تیکه های توت فرنگی هر جوری که دوست داریم تزئین میکنیم روی خامه رو حدود یک ساعت میذاریمش تو یخچال تا خودش رو بگیره.
بعد همونطوری که تو ویدئو میبینیم با کمک پشت قاشق یک لایه از مایع ژله مون رو بروی کیک خامه ای مون اضافه میکنیم تا خوشگل و خوش آب و رنگ بشه.
بعد از این مرحله هم باز یک ساعتی میذاریم تو یخچال تا ژله هم سفت بشه.
1.این کیک رو با تم و طعم های دیگه هم می تونین درست کنین مثلا با ژله آناناس و تیکه های آناناس
2.کاربرد خامه زده شده برای پوشش دادن سطح کیک هست ، با دور کند هم زن برقی یا دست حدود 5 دقیقه خامه خیلی سرد و شکر هم زده بشه تا سفت تر و کشی تر بشه برای پوشش کیک ( شکر حداکثر یک دهم وزن خامه ،بعضی ها با طعم دهنده ترکیبش میکنن ، میشه خامه رو به تنهایی هم زدش و چیزی اضافه نکرد )
برگرفته از اینستاگرام اجاق فود