منودلیار/ امشب طرز تهیه یک پاستای خوشمزه و بهاری را داریم که با سبزیجات تازه و با طراوت بهاری درست می شود و بسیار مناسب این فصل است. پاستای سبزیجات بهاری یکی از سبک ترین و تازه ترین روش های پخت پاستا است که می تواند به عنوان یک غذای رژیمی محسوب شود (البته باید بدانی میزان پاستایی که مصرف می کنی چقدر است). این پاستای خوشمزه با عطر و تازگی سبزیجات موجود در آن هم احساس خوبی از خوردنش به ما می دهد هم اینکه شبیه یک باغ سبز رنگ و بهاری می شود. پس اگر برای تو هم مثل من قیافه غذا به اندازه طعم آن اهمیت دارد پیشنها می کنم که حتما این پاستای سبزیجات بهاری را امتحان کنی.
چی لازم دارم:
۲ پیمانه مغز آرتیشو
۱۲۰ گرم فوتوچینی ساده
۲ عدد تره فرنگی حلقه شده
۱ قاشق چای خوری سیر له شده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ پیمانه نخود فرنگی
۳/۴ پیمانه آب مرغ یا سبزیجات
۱/۲ پیمانه جعفری خرد شده
۲ قاشق غذاخوری نعنا خرد شده
کمی پارمزان خرد شده
چطور بپزم:
خب برای شروع کار ابتدا برگ های بنفش آرتیشو را از آن جدا کرده و بقیه برگ ها را پر پر کن تا به مغز آن و برگ های زرد رنگش برسی. برگ ها ی بزرگ تر را نصف کن و مغز آرتیشو را برش بزن. آن ها را خوب شسته و ضدعفونی کن. پاستا ها را طبق دستور روی آن بپز و آبکش کن. حالا دوباره پاستا ها را به قابلمه بدون آب انتقال بده و بگذار بماند. یک ماهیتابه بردار، آن را روی حرارت قرار بده و ۲ قاشق روغن زیتون را در آن بریز. حالا آریتشو، تره فرنگی و سیر را داخل روغن بریز و حدود ۵ دقیقه روی حرارت متوسط تفتشان بده. حالا نخود فرنگی و آب مرغ یا سبزیجات را همراه کمی نمک و فلفل به ماهیتابه اضافه کن. اجازه بده به جوش بیاید و سپس حرارت را کم کن. بگذار حدود ۵ دقیقه در این حالت و بدون در بجوشد تا آرتیشو ها نرم شوند. بعد از آماده شدن این مخلوط آرتیشو را همراه جعفری و نعنای خرد شده به قابلمه حاوی پاستا اضافه کن و روی حرارت کم هم بزن. آن ها را داخل ظرف سرو مورد نظرت بریز و با پنیر پارمزان تزیینشان کن.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

کل ايرانو مثل کف دستت بلد باش
بلد آگهی