منودلیار/ چی لازم دارم:
یک پیمانه کره
یک پیمانه شکر سفید
یک پیمانه شکر قهوه ای
دو عدد تخم مرغ
دو قاشق چای خوری پودر وانیل
دو و یک چهارم پیمانه آرد
یک قاشق چای خوری جوش شیرین
سه چهارم پیمانه پودر کاکائو
یک پیمانه گردو خرد شده
چهل و هشت عدد تافی کاراملی
چطور بپزم:
کره را به هم بزن تا خامه ای و نرم شود سپس شکر قهوه ای و سفید را هم به آن اضافه کرده و پودر وانیل و تخم را درون ظرف بریز و به هم بزن. پودر کاکائو، آرد و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و به تدریج به سایر مواد اضافه کن. یک دوم پیمانه گردو خرد شده را درون آن بریز. روی ظرف را با نایلون بپوشان و برای حداقل دو ساعت درون یخچال قرار بده؛
در ابتدا فر را روشن و روی حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کن؛
یک دوم باقی مانده از گردو ها را با یک قاشق چای خوری شکر سفید مخلوط کن.خمیر را به چهار قسمت کرده و هر قسمت را مجدد به ۱۲ قسمت تقسیم کن. درون هر قسمت یک تافی کاراملی قرار بده و آن را به صورت توپ در بیاور، سر هر توپ را درون مخلوط گردو و شکر فرو ببر و روی سینی فر بچین؛
سینی را درون فر قرار بده تا برای حدود ۸ دقیقه بپزد سپس سینی را از فر خارج کردن و بگذار برای ۳ تا ۴ دقیقه خنک شود.
شیرینی شکلات کاراملی آماده سرو شدن است.
آماده سازی این شیرینی نوروزی ۲۰ دقیقه، پخت آن ۱۰ دقیقه و در کل با احتساب زمان استراحت سه ساعت زمان می برد.
حقایق غذایی شیرینی شکلات کاراملی:
انرژی کل: ۲۵۳ کیلو کالری
چربی کل: ۱۳ گرم – ۲۰ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
چربی اشباع شده: ۶ گرم
کلسترول: ۳۷ میلی گرم – ۱۲ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
سدیم: ۱۲۸ میلی گرم – ۵ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
پتاسیم: ۱۰۷ میلی گرم – ۳ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
کربوهیدرات کل: ۳۳.۱ میلی گرم – ۱۱ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
فیبر رژیمی: ۱.۶ گرم – ۶ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
پروتئین: ۳.۴ گرم – ۷ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
آهن: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۳۱ میلی گرم
قند: ۲۲ گرم
مقدار مصرف مجاز روزانه بر اساس رژیم ۲۰۰۰ کیلو کالری محاسبه شده است.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

کل ايرانو مثل کف دستت بلد باش
بلد آگهی