ماهنامه کيک و شيريني/ کوکي گردويي يک دسر فوق العاده خوشمزه و مقوي است که پيشنهاد ميکنيم براي عصرانه ها تهيه کنيد.
چي لازم دارم (8 الي نفر):
مواد لازم خمير:
شير: يک پيمانه
پودر شکر: يک قاشق سوپ خوري
مارگارين: 250 گرم
بيکينگ پودر: يک قاشق سوپ خوري
آرد: به مقدار لازم
مواد لازم مياني:
گردو (خرد شده): 200 گرم
شکر: 3 قاشق سوپ خوري
پودر دارچين: يک قاشق چاي خوري
مواد لازم رويه:
پودر شکر: يک پيمانه
چطور بپزم:
براي تهيه خمير، شير، پودر شکر و مارگارين را در ظرف مناسبي با هم به خوبي مخلوط کنيد. بيکينگ پودر و آرد را به تدريج به مواد اضافه و مخلوط کنيد. خمير را ورز دهيد و سپس پارچه تميز و مرطوبي روي آن قرار دهيد و حدود يک ساعت در محلي گرم استراحت دهيد تا ور آيد.
براي تهيه مواد مياني، گردو، شکر و پودر دارچين را در ظرف مناسبي با هم مخلوط کنيد. گلوله هايي از خمير جدا کنيد. مخلوط گردو را ميان هر گلوله خمير قرار داده و خمير را به شکل لوله اي بپيچيد و هر دو انتهاي آن را محکم کنيد. آنها را به يک سيني فر پوشيده شده با کاغذ روغني انتقال داده و در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتي گراد (350 درجه فارنهايت) قرار دهيد تا طلايي و برشته شوند. اجازه دهيد کوکي ها حدود 10 دقيقه خنک شوند و سپس روي آنها پودر شکر بپاشيد.
بازار