ماهنامه کیک و شیرینی/ کوکی گردویی یک دسر فوق العاده خوشمزه و مقوی است که پیشنهاد میکنیم برای عصرانه ها تهیه کنید.
چی لازم دارم (8 الی نفر):
مواد لازم خمیر:
شیر: یک پیمانه
پودر شکر: یک قاشق سوپ خوری
مارگارین: 250 گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
آرد: به مقدار لازم
مواد لازم میانی:
گردو (خرد شده): 200 گرم
شکر: 3 قاشق سوپ خوری
پودر دارچین: یک قاشق چای خوری
مواد لازم رویه:
پودر شکر: یک پیمانه
چطور بپزم:
برای تهیه خمیر، شیر، پودر شکر و مارگارین را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. بیکینگ پودر و آرد را به تدریج به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید و سپس پارچه تمیز و مرطوبی روی آن قرار دهید و حدود یک ساعت در محلی گرم استراحت دهید تا ور آید.
برای تهیه مواد میانی، گردو، شکر و پودر دارچین را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. گلوله هایی از خمیر جدا کنید. مخلوط گردو را میان هر گلوله خمیر قرار داده و خمیر را به شکل لوله ای بپیچید و هر دو انتهای آن را محکم کنید. آنها را به یک سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی انتقال داده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. اجازه دهید کوکی ها حدود 10 دقیقه خنک شوند و سپس روی آنها پودر شکر بپاشید.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

کل ايرانو مثل کف دستت بلد باش
بلد آگهی