عکاس خونه/ ارسالی از Mehrdad.Chef😎
لطفاً در بخش آشپزی من چاپ شود، ممنون. سلام رفقای باحال و مشتی و خاکی خودم 😉😀 اینم یه تاس کباب متفاوت و خاص ( من هر غذایی رو برچسب خاص بودن بهش نمیچسبونم) یه دلیلش پخت طولانی مدت تو قابلمه مسی ( از صنایع دستی استان زنجان { شهر خودم💗}) هستش که چند ساعتی هم رو بخاری آرام پز شده 😋 اما واقعا پیشنهاد میکنم حتماً این غذا رو با این دستوری که خیلیم راحته درست کنید، مطمئنم لذت میبرید😊
"مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."