logo

ناهار/ پيشنهاد پيتزايي آسان و خوشمزه

منبع
ايران
بروزرسانی
ناهار/ پيشنهاد پيتزايي آسان و خوشمزه
ايران/ در اين مطلب با طرز تهيه پيتزا مرغ و قارچ آشنا مي شويد.
چي لازم دارم: مواد داخل پيتزا: سينه‌مرغ مزه‌دار و گريل شده......................يک عدد پياز.............به ميزان دلخواه ادويه..........به ميزان دلخواه قارچ......................250 گرم پنير پيتزا........ به ميزان لازم مواد خمير پيتزا: آب ولرم يک ليوان خمير مايه يک قاشق غذاخوري شکر يک قاشق چايخوري نمک و کمي آويشن به ميزان لازم آرد 3 پيمانه بهبود دهنده نصف قاشق چايخوري تخم مرغ يک عدد روغن مايع يک سوم پيمانه ادويه به ميزان دلخواه چطور بپزم: خمير مايه را به همراه شکر به يک ليوان آب گرم اضافه مي‌کنيم. 2 دقيقه به آن استراحت مي‌دهيم تا پف کند. تخم مرغ را با روغن، نمک، کمي فلفل و ادويه‌هايي مثل آويشن و فلفل قرمز و پودر سير مخلوط کنيد و خمير مايه پف کرده و بهبود دهنده را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنيد. سپس ذره ذره آرد را به مواد اضافه کرده تا خمير لطيفي به دست بياد. خمير را تاجاي که به‌ دست نچسبد ورز مي‌دهيم. روي خمير را پوشانده و يک ساعت در جايي گرم به آن استراحت مي‌دهيم. بعد از اين مدت خمير را به چند قسمت تقسيم کرده و داخل سيني پهن کنيد. سس دلخواه را روي خمير ماليده و مواد را بسته به سليقه خودتان روي آن بچينيد. نکته: 2 بار به پيتزا پنير بزنيد. اولين بار روي خمير و سس و بعد روي مواد گوشتي يا سبزيجاتي که آماده کرديد. با اسپري آب پاش روي پنير‌ها کمي آب بپاشيد و پيتزاها را در فر از قبل گرم شده با درجه 200 سانتي گراد قرار دهيد تا خمير بپزد و پنير آب شود ، سپس مي توانيد کمي گريل را روشن کنيد تا پنير طلايي شود. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد