ایران/ در این مطلب با طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ آشنا می شوید.

چی لازم دارم:
مواد داخل پیتزا:
سینه‌مرغ مزه‌دار و گریل
شده......................یک عدد
پیاز.............به میزان دلخواه
ادویه..........به میزان دلخواه
قارچ......................250 گرم
پنیر پیتزا........ به میزان لازم
مواد خمیر پیتزا:
آب ولرم یک لیوان
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق چایخوری
نمک و کمی آویشن به میزان لازم
آرد 3 پیمانه
بهبود دهنده نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع یک سوم پیمانه
ادویه به میزان دلخواه
چطور بپزم:
خمیر مایه را به همراه شکر به یک لیوان آب گرم اضافه می‌کنیم. 2 دقیقه به آن استراحت می‌دهیم تا پف کند. تخم مرغ را با روغن، نمک، کمی فلفل و ادویه‌هایی مثل آویشن و فلفل قرمز و پودر سیر مخلوط کنید و خمیر مایه پف کرده و بهبود دهنده را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس ذره ذره آرد را به مواد اضافه کرده تا خمیر لطیفی به دست بیاد. خمیر را تاجای که به‌ دست نچسبد ورز می‌دهیم. روی خمیر را پوشانده و یک ساعت در جایی گرم به آن استراحت می‌دهیم. بعد از این مدت خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و داخل سینی پهن کنید. سس دلخواه را روی خمیر مالیده و مواد را بسته به سلیقه خودتان روی آن بچینید.

نکته:
2 بار به پیتزا پنیر بزنید. اولین بار روی خمیر و سس و بعد روی مواد گوشتی یا سبزیجاتی که آماده کردید. با اسپری آب پاش روی پنیر‌ها کمی آب بپاشید و پیتزاها را در فر از قبل گرم شده با درجه 200 سانتی گراد قرار دهید تا خمیر بپزد و پنیر آب شود ، سپس می توانید کمی گریل را روشن کنید تا پنیر طلایی شود.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید