ایران/ چی لازم دارم:
ابتدا به‌طور مجزا سبزی گشنیز و شنبلیله را سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. بعد در یک قابلمه کوچک پیاز و سیر رنده شده را تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس سبزی آماده را اضافه می‌کنیم و به همراه ادویه کاری و فلفل سیاه، تفت می‌دهیم. تمرهندی رقیق شده را به این مواد اضافه کرده و زمانی که آب تمر هندی بخار شد ظرف را کنار می‌گذاریم. این مواد را درون شکم ماهی ریخته و ظرف مخصوص فر را کمی چرب کرده و روی ماهی را با برس زعفران مالیده و درون ظرف می‌گذاریم. روی آن را با آلومینیوم پوشانده و با چنگال چند سوراخ روی آن می‌زنیم. ظرف را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ و به مدت ٥٠ دقیقه قرار می‌دهیم تا ماهی پخته شود.
چطور بپزم:
ابتدا روی شکم ماهی 3 تا برش می‌زنیم تا مغز ماهی هم طعم بگیره و هم موقع پخت، مغز پخت شود. پیاز، سیر رنده شده، آبلیمو، فلفل سیاه، جوزهندی، زنجبیل و نمک را در یک ظرف مخلوط کنید. ماهی رو در این مواد قرار داده و می‌گذاریم طعم بگیرد.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید