ناهار/ دستور تهيه ته چين کباب
ايران/ چي لازم دارم: گوشت چرخکرده 300 گرم پياز رنده شده يک عدد آب نمک، زردچوبه و فلفل سياه به ميزان لازم آب زعفران غليظ به ميزان لازم تخم مرغ 2 عدد برنج دو پيمانه ماست پر چرب يک دوم پيمانه روغن مايع يک سوم پيمانه نمک و فلفل سياه به ميزان لازم چطور بپزم: گوشت چرخکرده، پياز رنده شده، نمک، زردچوبه ، فلفل سياه و يک قاشق آب زعفران را با هم مخلوط کرده و ورز ميدهيم . اين مواد را 2 ساعت در يخچال استراحت بدهيد. برنج را آبکش کرده و بگذاريد کاملاً خنک شود. تخم مرغ را داخل کاسه شکسته و به همراه نمک و فلفل با همزن دستي خوب بزنيد . سپس ماست،روغن و در آخر زعفران را اضافه کنيد و کمي مخلوط کنيد. برنج خنک شده را نيز به اين مواد اضافه کنيد. داخل قالب نچسب را با مقداري کره چرب کنيد و مواد گوشتي را کف قالب پهن کنيد. از مواد تهچين روي گوشت پخش کنيد و با پشت قاشق کاملاً آن را منسجم کنيد. روي مواد را فويل بکشيد و در فر با درجه ۱۹۰ گذاشته و حدود يکساعت اجازه دهيد تا پخته شود. سپس تهچين را يک ربع هم بدون روکش داخل فر بگذاريد تا روي آن کاملاً طلايي شود.