برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ پلو ته چين مرغ؛ لذيذترين غذاي دنيا!

منبع
برترين ها
بروزرسانی
غذاي اصلي/ پلو ته چين مرغ؛ لذيذترين غذاي دنيا!
برترين ها/ پلو ته چين غذاي محبوب ايراني که در تهيه آن از قسمت کم چرب مرغ استفاده مي‌شود غذايي بسيار خوشمزه و لذيذ مي‌باشد. گوشت مرغ منبعي از نياسين است، که سبب جلوگيري از بروز بيماريهاي مغزي، مانند آلزايمر ميشود. از انجايي که روشهاي مختلفي براي طبخ مرغ وجود دارد، ميتوانيد به شکلهاي مختلف آنرا در رژيم غذايي روزانه خود قرار دهيد، بدون آنکه از خوردن آن خسته شويد. از آنجايي که مرغ داراي مواد مغذي بسياري است ميتوانيد از آن براي لاغر شدن استفاده کنيد. در ضمن مواد مغذي مورد نياز بدن خودتان را هم تامين کنيد. کم چرب ترين قسمت مرغ، سينه آن است، که چربي آن نصف چربي ران مرغ است. و در کل، مرغ گوشت کم چربي محسوب ميشود. مرغ حاوي پروتئين زيادي است و از اين جهت براي عضله سازي بسيار مناسب است. مواد لازم: برنج: 3 ليوان ماست چکيده: 1 ليوان زرشک: 1 ليوان سينه مرغ: 2 عدد تخم مرغ: 3 عدد زعفران: 4 قاشق غذاخوري روغن مايع: نصف ليوان کره: 4 قاشق غذاخوري نمک و فلفل به ميزان لازم پلو ته چين مرغ؛ لذيذترين غذاي دنيا! طرز تهيه: 1. ابتدا برنج را با مقداري نمک در ابجوش ميريزيم و پس از 10 دقيقه با برداشتن از روي حرارت آنرا با آب ولرم آبکش ميکنيم. زمان آبکش کردن، برنج بايد نيم پز باشد. 2. گوشت مرغ را بصورت جداگانه همراه با 3 ليوان آب و نمک و فلفل در يک قابلمه ريخته و اجازه ميدهيم با حرارت ملايم پخته شود. پس از تبخير کامل آب داخل قابلمه و پخته شدم مرغ آنرا خرد ميکنيم. 3. يکساعت پيش از شروع آشپزي، زرشک را در آب مي خيسانيم سپس آنرا با دو قاشق غذاخوري کره تفت ميدهيم. پس از تفت داده شدن زرشک ها، مرغ را به آن مي افزاييم. 4. در مرحله آبکش کردن برنج، آنرا به دو قسمت مساوي تقسيم ميکنيم. يک قسمت آنرا با تخم مرغ ها، ماست چکيده، نصف روغن مايع و دو قاشق غذاخوري زعفران مخلوط ميکنيم. توجه کنيد بهتر است تخم مرغها را در ظرفي جداگانه بشکنيد و به ترتيب آنها را به برنج اضافه کنيد. 5. بخش ديگر برنج را با باقيمانده روغن، مقداري نمک و 2 قاشق غذاخوري زعفران مخلوط کرده و خوب هم ميزنيم.حالا بايد قابلمه اي که براي پخت ته چين در نظر گرفته ايم، خوب چرب کنيم. بايد سطوح ديواره آن چرب شود. و به اين دليل است که ته چين به قابلمه نچسبد و براحتي از آن جدا شود. برنجي که با تخم مرغ مخلوط کرده ايم را کف قابلمه ريخته و با پشت قاشق آنرا فشرده ميکنيم. نصف زرشک و تکه هاي مرغ را روي آن ميريزيم. باقيمانده برنج تخم مرغي را روي زرشک و مرغ ميريزيم و مجددا آنرا فشرده ميکنيم. نصف ديگر زرشک و مرغ را داخل قابلمه ميريزيم و برنج زعفراني را بطور کامل روي آن ميريزيم و خوب فشرده ميکنيم. توجه کنيد که هيچ فضايي نبايد ميان مواد ته چين وجود داشته باشد. باقيمانده کره را داغ کرده و روي ته چين ميدهيم. 6. قابلمه را روي حرارت ملايم گذاشته و اجازه دهيد تا برنج دم بکشد. نکته: زمان پخت ته چين حدودا يکساعت و نيم است. هر چه زمان پخت ته چين طولاني تر و شعله آن ملايم تر باشد طعم و ظاهر بهتري پيدا ميکند. پس از آماده شدن ته چين ميتوانيد آنرا با خلال پسته و زرشک تزيين کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره