غذاي اصلي/ «کلوچه گوشت»، غذايي خوشمزه و آسان با ساندويچ ساز
آخرين خبر/ چي لازم دارم: براي خمير کلوچه: تخم مرغ : ۲ عدد روغن مايع : نصف پيمانه ماست : نصف پيمانه بيکينگ پودر: يک قاشق مربا خوري زعفران دم کرده : مقداري آرد : يک پيمانه سرخالي نمک : يک قاشق مربا خوري آويشن يا ادويه دلخواه: به ميزان لازم کنجد : مقداري مواد لازم براي ميان کلوچه: پياز ريز شده : ۲ عدد گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم سير ريز شده : ۳ حبه فلفل دلمه اي خرد شده: يک عدد کوچک ريحان تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوري هويج رنده شده : يک عدد متوسط رب گوجه فرنگي : يک قاشق غذاخوري ادويه دلخواه : مقداري چطور بپزم: پياز رو تفت بديد ، سير رو بهش اضافه کنيد ، بعد گوشت رو افزوده خوب تفت بديد بعد فلفل دلمه اي ، هويج ، نمک ، ادويه و رب رو افزوده ۱۰ دقيقه تفت دهيد درانتها ريحان رو افزوده مخلوط کرده ازرو حرارت برداريد. تخم مرغ و نمک و ادويه رو خوب هم بزنيد بعد روغن رو بهش اضافه کنيد ، ماست و بيکينگ پودر رو هم با هم مخلوط کرده و به مايع تخم مرغ اضافه کنيد درانتها آرد وعفران رو افزوده خوب مخلوط کنيد خمير بدست آمده غلظتي مثل فرني خواهد داشت ساندويج ساز رو گرم کنيد ، نيازي نيست که چربش کنيد ، کمي کنجد تو خببرههاش بريزيد تو هرخونه يه قاشق از خمير بريزيد روي هر کدوم يه قاشق ازمايع گوشتي بريزيد مجددا روي اونها يه قاشق خمير بريزيد و روروشن کنجد بپاشيد ساندويج ساز رو ببنديد و حدود سه دقيقه کلوچه هار و بپزيد ، شايد کمي بيشتر يا کمتر بسته به اينکه بخواهيد چقدر سرخ بشه زمان ببره