چاره‌ چی/ مواد لازم :
گوشت بوقلمون : ۳۰۰ گرم
سیب زمینی :دو عدد
شوید خشک : دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده : یک عدد
تخم آفتا ب گردان : یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون : سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمک و زعفران : به میزان لازم

طرز تهیه:
برای تهیه خورشت بوقلمون در ابتدا گوشت بوقلمون را به تکه های ریز قیمه ای درآورید و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار دهید و در یخچال بگذارید. سپس گوشت ها را به همراه پیاز و روغن  زیتون روی حرارت ملایم تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود. آن گاه سیب زمینی ، شوید و تخم آفتابگردان را اضافه  کنید. وقتی گوشت و سیب زمینی پخت و آب خورشت غلیظ شد، در ظرف مورد نظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن زیتون روی آن بریزید.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید