آخرین خبر/ مواد لازم:
۲/۵ لیوان شیر(۲ لیوان برای دسر، ۰/۵ لیوان برای حل کردن ژلاتین)
نصف لیوان شکر
۳ ق غ پودر ژلاتین
۲۰۰ میلی لیتر خامه
نصف ق چ وانیل
آناناس کمپوتی خرد شده یک لیوان
آب آناناس ی لیوان سر خالی
طرز تهیه:
همه چی کاملا در تصویر مشخصه. فقط:
حتما بعد از اضافه کردن #شیر و #ژلاتین اجازه بدین حدودا یک ساعت از دما بیفته و بعد خامه رو اضافه کنید. خیلی مهمه این نکته.
حتما باید #کمپوت آناناس باشه، چون خود آناناس اسیدی هست و نمیزاه مواد بببنده. ولی کمپوت پخته هست.
هرچقدر حوصله بخرج بدین #آناناس ریزتر باشه، دسرتون خوشگل تره.
بخاطر داشتن #خامه نیازی به چرب کردن قالب نیست. و‌راحت جدا میشه.خامه هم همین خامه صبحانه صورتیاس
این #دسر داخل یخچال من ۴ ساعته بست و راحتم جدا شد. حالا شما براساس شناختتون روی یخچالتون تایمشو کم و زیاد کنید. و اینکه بعد اینکه آماده شد پنج دقیقه بیرون بزارین و بعد با دست کناره هاشو جدا آروم جدا کنید و روی ظرفتون برگردونید
برگرفته از اینستاگرام تایم غذا


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید