ایران/ چی لازم دارم:
کره ........................................................50 گرم
روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن) .........................................................یک قاشق سوپ‌خوری
زردچوبه.....................یک دوم قاشق چایخوری
مغز باقالا سبز......................................400 گرم
سیر تازه (نگینی خردشده).......................6 حبه
شوید تازه خرد شده..........................یک پیمانه
پیازداغ..................................٢ قاشق غذاخوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌ شده)..................... ......................................................به مقدار لازم
تخم‌مرغ.................................................4 عدد
چطور بپزم:
کره را به‌همراه روغن مایع، در قابلمه‌ای روی حرارت ملایم ریخته و سپس پیاز و زردچوبه را به آن بیفزایید و تفت دهید. باقالا سبز و سیر را به مواد اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی نامطبوع باقلا از بین برود. شوید و مقداری فلفل را به قابلمه بیفزایید و کمی تفت دهید، سپس مقداری آب جوشیده (سردشده) به آن اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید تا 15 تا 20 دقیقه بجوشد. پس از پخته شدن باقالاها مقداری نمک به خورش بیفزایید. سپس تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و بدون هم زدن، به آب خورش اضافه کنید. سپس در قابلمه را بگذارید تا 15دقیقه دیگر روی حرارت ملایم به‌ آرامی بجوشد و تخم‌مرغ بپزد و خورش جا بیفتد. پس از این خورش را در ظرف مورد نظر بریزید و به‌همراه کته سرو کنید.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید