ایران/ چی لازم دارم:
زرده تخم مرغ.................................... 6 عدد
پودر قند........................................... 180 گرم
گردوی ریز خرد شده......................... 100 گرم
هل..................... یک چهارم قاشق چایخوری
خلال پسته برای تزئین............. به میزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا زرده‌ها، پودر قند و هل را کاملاً با همزن برقی می‌زنیم. تا جایی که کاملاً کرم مانند شود. سپس گردوها را اضافه کرده و با قاشق مواد را هم می‌زنیم تا گردوها کامل در آن پخش شود. فر را با حرارت ۱۵۰ درجه روشن می‌کنیم. در فاصله‌ای که فر گرم می‌شود سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و از مخلوط تخم مرغی به اندازه فندق کوچک روی کاغذ روغنی بگذارید. فاصله شیرینی‌ها را رعایت کنید تا بعد پف کردن به هم نچسبند. روی هر شیرینی یک خلال پسته برای تزئین قرار داده و سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم. حدود 7 تا 10 دقیقه زمان برای پخت این شیرینی کافی است.

نکته:
پودر قند را قاشق قاشق و تدریجاً به مواد اضافه کنید.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید