عصرانه/ دستور تهيه شيريني پفکي
ايران/ چي لازم دارم: زرده تخم مرغ.................................... 6 عدد پودر قند........................................... 180 گرم گردوي ريز خرد شده......................... 100 گرم هل..................... يک چهارم قاشق چايخوري خلال پسته براي تزئين............. به ميزان لازم چطور بپزم: ابتدا زردهها، پودر قند و هل را کاملاً با همزن برقي ميزنيم. تا جايي که کاملاً کرم مانند شود. سپس گردوها را اضافه کرده و با قاشق مواد را هم ميزنيم تا گردوها کامل در آن پخش شود. فر را با حرارت ۱۵۰ درجه روشن ميکنيم. در فاصلهاي که فر گرم ميشود سيني فر را کاغذ روغني بيندازيد و از مخلوط تخم مرغي به اندازه فندق کوچک روي کاغذ روغني بگذاريد. فاصله شيرينيها را رعايت کنيد تا بعد پف کردن به هم نچسبند. روي هر شيريني يک خلال پسته براي تزئين قرار داده و سيني را در طبقه وسط فر قرار ميدهيم. حدود 7 تا 10 دقيقه زمان براي پخت اين شيريني کافي است. نکته: پودر قند را قاشق قاشق و تدريجاً به مواد اضافه کنيد.