شيريني ها/ دستوري جديد براي تهيه تارت نارگيلي
ايران/ مواد لازم براي خمير: کره نرم شده در هواي آزاد................... ١٠٠ گرم شکر.................................................... ٨٠ گرم تخم مرغ.......................................... يک عدد آرد..................................................... ٢٠٠گرم وانيل...............................يک قاشق چايخوري طرز تهيه خمير تارت: آرد، شکر، وانيل و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس کره را اضافه ميکنيم و با دست مخلوط کرده تا به شکل پودر سوخاري دربيايد. وسط مواد را گود کرده و تخم مرغ را به آن اضافه ميکنيم. مواد را خوب مخلوط کرده تا خمير لطيفي بهدست بياد. اگر خمير سفت و منسجم نميشود، ميتوانيد 2 قاشق غذا خوري آب به آن اضافه کرده و خوب ورز دهيد. سپس خمير را در يک کيسه فريزر گذاشته و به مدت نيم ساعت در يخچال ميگذاريم. مواد لازم درون تارت: پودر نارگيل....................................... ١٢٠ گرم شکر.................................................٢٥٠ گرم روغن مايع........................................................................................ ٧٥ گرم(تقريباً نصف استکان) سفيده تخم مرغ........................ ٣ الي ٤ عدد آبليمو........................ نصف قاشق چايخوري وانيل.......................... نصف قاشق چايخوري پسته آسياب شده...................... به ميزان لازم طرز تهيه مواد درون تارت: تمام مواد را در يک ظرف با قاشق هم زده و در حدود 3 الي 4 دقيقه در غذاساز مخلوط ميکنيم و بعد ازاينکه مخلوط کرده توي يک قابلمه کوچک گذاشته و حدوداً 4 الي 5 دقيقه حرارت ميدهيم و مرتب هم مي زنيم فقط در حدي که مواد گرم شود. سپس مواد را از روي حرارت برداشته و بعد از سرد شدن روي تارتها ميريزيم. در آخر شربت باقلوا يا عسل گرم، يا بريلو روي شيرينيها ريخته و با پودر پسته تزئين ميکنيم.