فرهنگ غذا/ کیک اسفناج از جذاب‌ترین انواع کیک‌هایی است که تا بحال پخته و یا میل کرده‌اید. یکی از ویژگی‌های این کیک علاوه بر ارزش غذایی خوب آن، این است که اگر کودکانی تمایل به خوردن اسفناج نداشته باشند، با این کیک سبز رنگ می‌توانید آنان را شگفت زده و مشتاق به خوردن این گیاه ارزشمند کنید. اسفناج یک گیاه سودمند و حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامین E، ویتامین C، بتاکارون، روی و سلنیوم است که همگی آنان از آنتی اکسیدان‌های قوی برای مقابله با پوکی استخوان، گرفتگی رگ‌ها و فشارخون بالا است. قطعا نمی‌توان از طبخ این کیک اسفناج با رنگ سبز جذابش گذشت.
چی لازم دارم:

وانیل 1 قاشق چایخوری
شکر 1 پیمانه
پوره اسفناج ¾ پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آرد سفید 2 پیمانه
آب لیموترش تازه 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
چطور بپزم:
مرحله اول :
برای تهیه پوره اسفناج برگ‌های اسفناج را به خوبی بشوئید. سپس آن‌ها را درون آب جوش ریخته تا به مدت ده دقیقه بپزد و نرم شود. بعد از آن اسفناج‌ها را درون مخلوط کن (میکسر) بریزید تا کاملا له و یکدست شود. همچنین می‌توانید برگ‌های تازه اسفناج را بدون پختن و به همراه کمی ماست شیرین درون مخلوط کن ریخته تا پوره اسفناج بدست آورید.
مرحله دوم :
تخم مرغ‌ها را به همراه شکر با همزن خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و حالت کرمی پیدا کند. وانیل را نیز به این مواد بیافزائید. سپس روغن، آب لیموترش تازه و پوره اسفناج را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شود. در ظرفی جداگانه آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و چند بار الک کنید. مواد خشک را به مایه اسفناج آهسته آهسته اضافه کنید تا تمام مواد کیک اسفناج کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم :
قالب مناسبی را انتخاب کرده و مایه کیک را درون قالب بریزید. کیک را درون فر 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه بگذارید تا بپزید. بعد از این زمان اگر از پخت کامل کیک اطمینان حاصل کردید، آن را بیرون آورده و اجازه دهید سرد شود و سپس میل نمائید.

نکات :
فر را از قبل در دمای 170 درجه سانتی‌گراد گرم نمائید.
قالب کیک را باید کمی چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
بعد از مرحله اول از زیاد هم زدن مایه کیک پرهیز کنید.
برای درست کردن پوره اسفناج راه‌های مختلفی وجود دارد، می‌توانید بعد از پخت اسفناج‌ها و هنگام مخلوط کردن به آن کره یا آب‌لیمو نیز اضافه کنید.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید