تبيان/ چي لازم دارم:
برنج دو پيمانه
هويج 500 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
کره 50 گرم
پياز يک عدد
شکر سه قاشق غذاخوري
خلال پسته و بادام به ميزان لازم
روغن، زعفران حل شده و نمک به ميزان لازم
چه جوري درست ميشه:
* هويجها را پوست کنده و به صورت خلالي خرد کرده و با روغن و کمي کره سرخ ميکنيم.
* شکر و زعفران را هم داخل هويج ميريزيم. برنج را آبکش کرده و هويجها را لا به لاي برنج ريخته و دم ميکنيم و ميگذاريم تا آماده شود.
* پياز را رنده کرده با گوشت، نمک و مقداري زعفران ورز داده به صورت گلولههاي کوچکي در ميآوريم و سرخ ميکنيم.
* پس از آماده شدن برنج و در هنگام سرو، گوشتها را لابهلاي برنج قرار ميدهيم.
* روي برنج کره داغ شده ريخته و با خلال پسته و بادام تفتداده تزيين مينماييم.
بازار