تبیان/ چی لازم دارم:
برنج دو پیمانه
هویج 500 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
کره 50 گرم
پیاز یک عدد
شکر سه قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام به میزان لازم
روغن، زعفران حل شده و نمک به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
* هویج‌ها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کرده و با روغن و کمی کره سرخ می‌کنیم.
* شکر و زعفران را هم داخل هویج می‌ریزیم. برنج را آبکش کرده و هویج‌ها را لا به لای برنج ریخته و دم می‌کنیم و می‌گذاریم تا آماده شود.
* پیاز را رنده کرده با گوشت، نمک و مقداری زعفران ورز داده به صورت گلوله‌های کوچکی در می‌آوریم و سرخ می‌کنیم.
* پس از آماده شدن برنج و در هنگام سرو، گوشت‌ها را لابه‌لای برنج قرار می‌دهیم.
* روی برنج کره داغ شده ریخته و با خلال پسته و بادام تفت‌داده تزیین می‌نماییم.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید