غذاي اصلي/ «سماق پلو» تا حالا خوردهايد؟
تک آشپز/ چي لازم دارم براي 2 نفر : برنج 2 پيمانه گوشت چرخ کرده 300 گرم پياز رنده شده 1 عدد زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوري سماق 2 قاشق غذاخوري روغن به ميزان کافي نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم چه جوري درست ميشه: ابتدا گوشت، پياز، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط مي کنيم . گوشت را کامل ورز مي دهيم و به صورت قلقلي هاي ريز در مي آوريم. قلقلي هاي گوشتي را کمي تفت مي دهيم. برنج را آبکش مي کنيم و يک کفگير از آن را با زعفران مخلوط مي نماييم. ته قابلمه کمي روغن مي ريزيم. به اندازه يک کفگير برنج (يک لايه از برنج ساده و يک لايه از برنج زعفراني) درون آن مي ريزيم. مقداري سماق روي آن مي پاشيم. حال يک لايه از گوشت را بر روي برنج مي ريزيم. تا آخر اين کار را لايه به لايه انجام مي دهيم، يعني يک لايه برنج و يک لايه مواد. در ضمن لايه آخر و بالايي بايد برنج باشد. سماق هم در همه لايه ها بايد بپاشيم. غذا را حدود 30 دقيقه روي حرارت مي گذاريم، تا جايي که برنج دم بکشد و گوشت ها در ميان آن کاملا بپزد. در انتها نيز به صورت دلخواه غذا تزئين مي نماييم. براي تهيه برنج قرمز براي تزئين مي توانيد، کمي برنج را با آب چغندر پخته مخلوط کنيد.