تک آشپز/ چی لازم دارم برای 2 نفر :
برنج 2 پیمانه
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
سماق 2 قاشق غذاخوری
روغن به میزان کافی
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
چه جوری درست میشه:
ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط می کنیم .
گوشت را کامل ورز می دهیم و به صورت قلقلی های ریز در می آوریم. قلقلی های گوشتی را کمی تفت می دهیم.
برنج را آبکش می کنیم و یک کفگیر از آن را با زعفران مخلوط می نماییم.
ته قابلمه کمی روغن می ریزیم. به اندازه یک کفگیر برنج (یک لایه از برنج ساده و یک لایه از برنج زعفرانی) درون آن می ریزیم. مقداری سماق روی آن می پاشیم. حال یک لایه از گوشت را بر روی برنج می ریزیم. تا آخر این کار را لایه به لایه انجام می دهیم، یعنی یک لایه برنج و یک لایه مواد. در ضمن لایه آخر و بالایی باید برنج باشد. سماق هم در همه لایه ها باید بپاشیم.
غذا را حدود 30 دقیقه روی حرارت می گذاریم، تا جایی که برنج دم بکشد و گوشت ها در میان آن کاملا بپزد.
در انتها نیز به صورت دلخواه غذا تزئین می نماییم. برای تهیه برنج قرمز برای تزئین می توانید، کمی برنج را با آب چغندر پخته مخلوط کنید.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید