برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ ماهي سالمون با رويه خردل، پيشنهاد ويژه براي روز عيد

منبع
برترين ها
بروزرسانی
غذاي اصلي/ ماهي سالمون با رويه خردل، پيشنهاد ويژه براي روز عيد
برترين ها/ ماهي سالمون با رويه خردل از مجموعه دستورغذايي هاي مارتا استوارت است که ما طرز تهيه آن را براي شما آماده کرده ايم. ماهي را به اين روش کبابي کنيد و آن را در کنار سبزيجات تازه سرو کنيد تا يک وعده غذاي سالم داشته باشيد. چي لازم دارم: روغن زيتون ۱ قاشق غذاخوري موسير ۱ عدد بزرگ سرکه قرمز ۱/۴ پيمانه سس خردل ۱/۴ پيمانه شکر قهوه اي ۱/۴ پيمانه نمک به ميزان لازم فلفل سياه به ميزان لازم ماهي سالمون ۱ تکه شاهي ۱ مشت ليمو ۱ عدد چطور بپزم: 1-گريل فر را روشن کنيد(اگر دستگاه باربيکيو داريد از آن هم مي توانيد استفاده کنيد). 2-در قابلمه ي کوچکي، روغن زيتون را روي حرارت متوسط رو به بالا گرم کنيد. موسير را در آن ريخته و براي حدود ۳ دقيقه تا نرم شود، تفت دهيد. 3- سرکه را اضافه کرده و براي ۱ دقيقه حرارت دهيد تا کمي از آن تبخير شود. 4- سس خردل و شکر قهوه اي را اضافه کنيد و براي ۱ دقيقه ي ديگر مواد را هم بزنيد تا با هم ترکيب شوند. 5-به آن ها کمي نمک و فلفل سياه بزنيد و مواد را از روي حرارت برداريد. 6-در سيني فر فويل آلومينيومي پهن کرده و فيله هاي سالمون را روي آن بگذاريد. به فيله ها کمي نمک و فلفل سياه بزنيد. 7-نصف پيمانه از مواد رويه را با قلمو روي فيله ها بماليد. فيله هاي را براي حدود ۵ تا ۱۰ دقيقه تا مغز پخت شوند، گريل کنيد. بقيه ي مواد رويه را هم در حين پخت روي فيله ها بزنيد. 8- ماهي سالمون را به همراه برگ هاي شاهي و برش هاي ليمو سرو کنيد. نکاتي در رابطه با تهيه ي ماهي سالمون با رويه خردل: 1- موسير را پوست گرفته و ريز خرد کنيد. 2- از يک تکه فيله ي سالمون به وزن تقريبا ۱۴۰۰ گرم استفاده کنيد. پوست آن را جدا کرده و آن را به ۸ قسمت تقسيم کنيد. 3- تقريبا به ۳۵۰ گرم شاهي نياز داريد. ساقه هاي کلفت آن ها را جدا کنيد. 4- ليمو را قاچ کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره