برترين ها/ ماهي سالمون با رويه خردل از مجموعه دستورغذايي هاي مارتا استوارت است که ما طرز تهيه آن را براي شما آماده کرده ايم. ماهي را به اين روش کبابي کنيد و آن را در کنار سبزيجات تازه سرو کنيد تا يک وعده غذاي سالم داشته باشيد.
چي لازم دارم:
روغن زيتون ۱ قاشق غذاخوري
موسير ۱ عدد بزرگ
سرکه قرمز ۱/۴ پيمانه
سس خردل ۱/۴ پيمانه
شکر قهوه اي ۱/۴ پيمانه
نمک به ميزان لازم
فلفل سياه به ميزان لازم
ماهي سالمون ۱ تکه
شاهي ۱ مشت
ليمو ۱ عدد
چطور بپزم:
1-گريل فر را روشن کنيد(اگر دستگاه باربيکيو داريد از آن هم مي توانيد استفاده کنيد).
2-در قابلمه ي کوچکي، روغن زيتون را روي حرارت متوسط رو به بالا گرم کنيد. موسير را در آن ريخته و براي حدود ۳ دقيقه تا نرم شود، تفت دهيد.
3- سرکه را اضافه کرده و براي ۱ دقيقه حرارت دهيد تا کمي از آن تبخير شود.
4- سس خردل و شکر قهوه اي را اضافه کنيد و براي ۱ دقيقه ي ديگر مواد را هم بزنيد تا با هم ترکيب شوند.
5-به آن ها کمي نمک و فلفل سياه بزنيد و مواد را از روي حرارت برداريد.
6-در سيني فر فويل آلومينيومي پهن کرده و فيله هاي سالمون را روي آن بگذاريد. به فيله ها کمي نمک و فلفل سياه بزنيد.
7-نصف پيمانه از مواد رويه را با قلمو روي فيله ها بماليد. فيله هاي را براي حدود ۵ تا ۱۰ دقيقه تا مغز پخت شوند، گريل کنيد. بقيه ي مواد رويه را هم در حين پخت روي فيله ها بزنيد.
8- ماهي سالمون را به همراه برگ هاي شاهي و برش هاي ليمو سرو کنيد.
نکاتي در رابطه با تهيه ي ماهي سالمون با رويه خردل:
1- موسير را پوست گرفته و ريز خرد کنيد.
2- از يک تکه فيله ي سالمون به وزن تقريبا ۱۴۰۰ گرم استفاده کنيد. پوست آن را جدا کرده و آن را به ۸ قسمت تقسيم کنيد.
3- تقريبا به ۳۵۰ گرم شاهي نياز داريد. ساقه هاي کلفت آن ها را جدا کنيد.
4- ليمو را قاچ کنيد.
بازار