آخرین خبر/ چی لازم دارم:
#برنج : ۳ پیمانه
#مرغ : ۵۰۰ گرم
#پیاز متوسط: ۱ عدد
#روغن_مایع : ۳/۴ پیمانه
#ماست : ۱.۵ پیمانه
#زرشک : ۱/۲ پیمانه
#زعفران : ۱ قاشق چایخوری داخل ۱/۲ لیوان آب
#تخم_مرغ کامل: ۱ عدد
#زرده_تخم_مرغ : ۲ عدد
#نمک ، #فلفل_سیاه ، #ادویه ، #زرچوبه : به مقدار لازم
#چوب_دارچین : ۲ عدد
چطور بپزم:
ابتدا با کمی روغن پیاز را تفت داده بعد از کمی سبک شدن، مرغ را اضافه کرده تفت می دهیم حال زردچوبه، ادویه، نمک، فلفل سیاه و دو عدد چوب دارچین را اضافه می کنیم زمان پخت تقریبی مرغ یک ساعت با شعله کم تا حدی که نصف لیوان آب مرغ باقی بماند. بعد سرد شدن آب را جدا کرده و مرغ ها را به اندازه کوچک تکه تکه می کنیم.
زرشک را با کمی کره روی شعله ملایم برای دو دقیقه تفت می دهیم.
برنج را داخل آب جوش به همراه دو قاشق نمک ریخته و بصورت دانه شمار آبکش می کنیم کنار گذاشته تا خنک شود.
تخم مرغ ها را همزده روغن، ماست و زعفران را به آن اضافه و مخلوط می کنیم برنج را به مخلوط فوق اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم.
داخل قابلمه نچسب کمی روغن ریخته و دور آن را کامل آغشته به روغن می کنیم. نصف مخلوط برنج را اضافه کرده با قاشق برنج را صاف و کمی فشار می دهیم مرغ ها و نصف زرشک را اضافه می کنیم بقیه برنج را داخل قابلمه ریخته نصف استکان آب مرغ را اضافه کرده، ته چین را دم می کنیم بعد از ۶۰-۴۰ دقیقه ته چین آماده است.
در آخر ته چین را با زرشک و خلال بادام و پسته تزئین و سرو کنید.

دستور از زهرا افرازه


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید