عيدانه/ با پيراشکي دانمارکي دورهمي نوروز را شيرين کنيد
ايران/ چي لازم دارم: آرد ۲.۵ پيمانه تخم مرغ ۲ عدد روغن مايع ۳ قاشق غذا خوري شير يک قاشق غذا خوري خمير مايه فوري يک قاشق غذا خوري شکر ۳ قاشق غذا خوري آب يکچهارم پيمانه نمک به مقدار لازم وانيل يکچهارم قاشق چايخوري شير يک چهارم ليوان شکر ۳ قاشق غذا خوري آرد ۲.۵ پيمانه وانيل يکچهارم قاشق چايخوري گلاب يک قاشق چايخوري چه جوري درست ميشه: آب و يک قاشق چايخوري آرد و شکر رو مخلوط ميکنيم و خمير مايه را به آن اضافه کرده ۱۰دقيقه به آن استراحت ميدهيم تا عمل بياد. تخم مرغ، شکر، وانيل، نمک، شير و روغن را با هم خوب مخلوط کرده و در آخر خمير مايه عمل آمده را به آن اضافه کرده و مخلوط ميکنيم. سپس کم کم آرد را به مواد اضافه ميکنيم. روي خمير بهدست آمده را پوشانده و در جاي گرم به مدت يک ساعت به آن استراحت ميدهيم. سپس خمير را روي سطحي که از قبل چرب شده پهن کرده و به شکل مستطيلي برش ميزنيم. روي خمير را کرم ريخته و يک خمير ديگر را با اندکي آب کمي خيس کرده و روي آن ميگذاريم. سطح پيراشکيها را با روغن مايع چرب کرده و دوباره به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه به آن استراحت ميدهيم. بعد روغن را گرم کرده و با حرارت ملايم پيراشکيها را سرخ ميکنيم. نکته 1: پيراشکيها بايد در روغن فراوان سرخ شود. نکته 2: زمان سرخ کردن مرتب پيراشکيها را زير و رو کنين تا يکدست سرخ شود. نکته 3: روغن نبايد خيلي داغ شود وگرنه روي پيراشکيها سرخ شده و درون آن خمير ميماند.