سفره خونه/ چی لازم دارم:
سینه مرغ (چرخ شده): 400 گرم
تخم مرغ: یک عدد
آرد سمولینا: یک دوم پیمانه
کره: یک ق س
هویج (رنده شده): 2 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
شبت (خرد شده): به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن
چه جوری درست میشه:
1. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. هویج درشت رنده شده را در آن تفت دهید.
2. سینه مرغ چرخ شده را در ظرف مناسبی قرار دهید. شبت خردشده و هویج تفت داده شده را اضافه کنید.
3. تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و آرد سمولینا را اضافه کنید. مواد را به خوبی ورز دهید و حدود 40 الی 50 دقیقه در یخچال قرار دهید. گلوله هایی از مواد جدا کرده و کف دست خود شکل دهید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید