برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

دستور تهيه نان باگت خانگي

منبع
ايران
بروزرسانی
دستور تهيه نان باگت خانگي
ايران/ چي لازم دارم: آرد نان ۵۰۰ گرم خمير مايه فوري ۱۰ گرم بهبود دهنده ۵ گرم نمک ۱۰ گرم شکر ۳۰ گرم شير ۱۵۰ گرم آب سرد ۱۲۰ گرم کره ۱۰۰ گرم تخم مرغ يک عدد چه جوري درست ميشه: آرد را در کاسه بزرگي الک کنيد. خمير مايه، شکر، نمک و بهبود دهنده را به آن اضافه کنيد و با پشت قاشق چوبي هم بزنيد، در اين مرحله شير و سپس آب سرد را تدريجاً اضافه کنيد و با دست خوب مخلوط کنيد تا خمير جمع شود. کره را خرد کرده و اضافه کنيد و به حالت رخت شستن ورز دهيد تا کره به خورد خمير برود. ابتدا خمير خيلي چسبنده خواهد بود ولي به مرور و با ورز دادن چسبندگي خمير کم مي‌شود و سطح آن صاف و براق خواهد شد(حدود 10 دقيقه تا يک ربع زمان مي‌برد). خمير آماده را در کاسه چرب شده‌اي بگذاريد، دماي خمير در اين مرحله بايد ۲۶ تا ۲۸ درجه سانتي گراد باشد، روي کاسه سلفون بکشيد و براي ۲۰ دقيقه به خمير استراحت دهيد. خمير را به چونه‌هاي ۱۲۰ تا ۱۵۰ گرمي تقسيم کنيد، چونه‌ها را به شکل رول ساندويچي مدل بديد و در سيني‌اي که با کاغذ روغني پوشانده ايد با فاصله از هم قرار بدهيد. يک عدد تخم مرغ را در ظرف شکسته و با مقدار کمي شير خوب مخلوط کنيد و با برس آشپزي روي رول‌هاي خمير بماليد و با تيغ تيزي روي هر خمير برش‌هاي مورب ايجاد کنيد. سيني حاوي خميرها را براي يک ساعت در فر خاموش استراحت بديد. سپس از فر خارج کرده و فر را روي حرارت ۲۰۰ درجه سانتي گراد(فر برقي ۱۸۰ درجه) روشن کنيد و يک ربع صبر کنيد تا داغ شود. سيني‌ها را در فر بگذاريد و ۱۵ تا ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا روي نان‌ها طلايي شود. نکته 1: مدت ماندگاري اين نان‌ها در ظرف در بسته ۳ روز است. نکته 2:‌در صورت استفاده از همزن برقي و سر خميرگير، کافيست ۴ دقيقه اول مواد را با سرعت کم هم بزنيد، خمير که جمع شد کره را اضافه کرده و ۸ تا ۱۰ دقيقه خمير را با دور متوسط ورز دهيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره