خوراک مرغ را با پوره سيب زميني خوشمزه تر کنيد
آخرين خبر/ چي لازم دارم: سينه_مرغ : ۱ عدد روغن_مايع : ۱/۲ استکان رب_گوجه_فرنگي : ۱ قاشق مرباخوري فلفل_سبز : ۲ عدد فلفل_قرمز : ۱ عدد پياز : ۱ عدد گوجه_فرنگي : ۲ عدد و (يا رب گوجه فرنگي ۱ قاشق غذاخوري) فلفل_سياه فلفل_قرمز پرک شده نمک آب : ۱ ليوان مواد پوره_سيب_زميني : سيب_زميني : ۴ عدد کره : ۲ قاشق غذاخوري نمک مواد روي خوراک : پنيرموزارلا يا پنيرپيتزا چطور بپزم: ابتدا سيب زميني ها را آب پز کنيد. سينه مرغ را مکعبي خرد کنيد. داخل ماهيتابه با کمي روغن زيتون سينه مرغ را تفت بدهيد. سپس پياز و فلفل مکعبي خرد شده را اضافه، تا وقتي که طلايي شود تفت بدهيد. رب را اضافه کنيد و ۳-۲ دقيقه تفت بدهيد بعد گوجه فرنگي خرد شده و ادويه ها را همراه با آب بريزيد و با در بسته بپزيد. وقتي آب مواد کشيده شد خوراک آماده است. پوست سيب زميني آب پز شده را بکنيد و وقتي که هنوز گرم است کره و نمک اضافه کنيد و له کنيد و به شکل پوره در آوريد. سپس کف ظرف سفالي يا هر ظرف ديگري که در برابر حرارت مقاوم است کمي پوره سيب زميني بريزيد و صاف کنيد. خوراک مرغ را روي پوره سيب زميني بريزيد و در آخر با پوره سيب زميني بپوشانيد و پنير پيتزا روي آن بريزيد و در فر از قبل گرم شده با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد تا وقتي که رويش سرخ شود بپزيد. برگرفته از اينستاگرام تايم غذا