آخرین خبر/ چی لازم دارم:
سینه_مرغ : ۱ عدد
روغن_مایع : ۱/۲ استکان
رب_گوجه_فرنگی : ۱ قاشق مرباخوری
فلفل_سبز : ۲ عدد
فلفل_قرمز : ۱ عدد
پیاز : ۱ عدد
گوجه_فرنگی : ۲ عدد و (یا رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری)
فلفل_سیاه
فلفل_قرمز پرک شده
نمک
آب : ۱ لیوان
مواد پوره_سیب_زمینی :
سیب_زمینی : ۴ عدد
کره : ۲ قاشق غذاخوری
نمک
مواد روی خوراک :
پنیرموزارلا یا پنیرپیتزا
چطور بپزم:
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید.
سینه مرغ را مکعبی خرد کنید. داخل ماهیتابه با کمی روغن زیتون سینه مرغ را تفت بدهید. سپس پیاز و فلفل مکعبی خرد شده را اضافه، تا وقتی که طلایی شود تفت بدهید. رب را اضافه کنید و ۳-۲ دقیقه تفت بدهید بعد گوجه فرنگی خرد شده و ادویه ها را همراه با آب بریزید و با در بسته بپزید. وقتی آب مواد کشیده شد خوراک آماده است.
پوست سیب زمینی آب پز شده را بکنید و وقتی که هنوز گرم است کره و نمک اضافه کنید و له کنید و به شکل پوره در آورید. سپس کف ظرف سفالی یا هر ظرف دیگری که در برابر حرارت مقاوم است کمی پوره سیب زمینی بریزید و صاف کنید. خوراک مرغ را روی پوره سیب زمینی بریزید و در آخر با پوره سیب زمینی بپوشانید و پنیر پیتزا روی آن بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تا وقتی که رویش سرخ شود بپزید.
برگرفته از اینستاگرام تایم غذا


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید