ایران/ در این مطلب با طرز تهیه پوپیت مرغ(شکم پر) آشنا می شوید.
چی لازم دارم:
سینه مرغ بدون استخوان یک عدد
پنیر پارمزان و موزارلا به میزان لازم
قارچ ۴عدد
جعفری خرد شده به میزان دلخواه
نمک، فلفل پودر پاپریکا و پودر سیر به میزان لازم
چطور بپزم:
سینه مرغ را بی‌استخوان کرده و چرخ می‌کنیم. سپس نمک، فلفل، پودر پاپریکا و پودر سیر را به آن اضافه کرده و مواد را روی نایلون ضخیم پهن کرده و بین 2 نایلون نازک باز می‌کنیم. با فاصله از طرفین قارچ‌ها را که از قبل تفت داده‌ایم روی آن قرار داده و پنیرها و کمی جعفری ساطوری شده نیز اضافه می‌کنیم، با کمک نایلون طرف مقابل را روی آن انداخته و لبه‌ها را با کمی آب و فشار انگشت‌ها فیکس می‌کنیم. در یک سینی پودر سوخاری ریخته و همه جای پوپیت را با آن می‌پوشانیم. این مواد را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت داده و سپس با روغن کم و حرارت ملایم هر دو طرف پوپیت را سرخ می‌کنیم. آن از روغن خارج کرده و روی حوله آشپزخانه قرار می‌دهیم تا هم روغن اضافی را از دست دهد هم پنیر داخلی کمی خودش را بگیرد و سپس آن را سرو می‌کنیم.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید