ایران/ چی لازم دارم:
تربچه 500 گرم
سرکه سیب دو و نیم پیمانه
گلپر یک دوم قاشق غذاخوری
ترخون خشک یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل سبز 2 عدد
سیر 4 حبه
چه جوری درست میشه:
تربچه‌ها را شسته و خوب خشک کرده و ورقه‌ای برش می‌زنیم. سپس ادویه‌ها را به سرکه اضافه کرده، همراه با تربچه‌ها برای 10 دقیقه می‌جوشانیم. پس از خنک شدن در شیشه تمیز ریخته، در شیشه را سلفون کشیده و در یخچال قرار می‌دهیم. بعد از دو روز ترشی آماده است.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید