منودلیار/ به به امروز طرز تهیه سالسای خیار و پیاز قرمز را داریم که شاید خیلی شبیه به سالسای گوجه فرنگی نباشد اما یک دیپ خوشمزه و پرطرفدار است که باب طبع ما ایرانی ها هم هست. در این روز های تعطیل می توانی در مهمانی های عصر از خوراکی های متفاوت برای پذیرایی استفاده کنی. یا حتی برای بساط خوراکی سیزده به در می توانی با موادی که در طول این مدت داخل یخچال مانده است خوراکی های جدید و خوشمزه درست کنی. یکی دیگر از کاربرد های این دیپ ها درست کردنش برای خوراکی های بین راه در سفرهای جاده ای است که هم باعث می شود در مدت زمانی که نیستی مواد داخل یخچال نماند هم اینکه از تنقلات سالم و هیجان انگیز در طول سفر لذت ببری. حالا برویم ببینیم این سالسای خیار و پیاز قرمز چگونه درست می شود.
چی لازم دارم:
۳ عدد خیار متوسط نگینی شده
۱ عدد فلفل سبز شیرین
۱ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای قرمز و خرد شده
۳ قاشق غذاخوری مخلوط گشنیز و شوید خرد شده
۱ حبه سیر له شده
۱ عدد پیاز قرمز کوچک و باریک خرد شده
ماست یونانی ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری
نمک دریایی و فلفل سیاه به میزانی که دوست داری
چه جوری درس میشه:
این دیپ سالسای خوشمزه در عرض ۳ شماره درست می شود انگار که یک چوب بیبیدی بابیدی بو را درآورده باشی و آن را جادو کنی تا به چشم بهم زدنی برایت یک کاسه دیپ سرد و خوشمزه آماده کند؛ می گی نه نگاه کن.
خیار، فلفل دلمه ای قرمز، فلفل سبز و پیاز خرد شده را با هم مخلوط کن و سبزیجات معطر خرد شده را به آن ها اضافه کن. سیر و فلفل سیاه را داخل مواد بریز و بعد از اضافه کردن ماست آن را کمی هم بزن. موقع هم زدن باید این کار را آرام انجام بدهی تا دیپ رقیق نشود و آن حالت خود را حفظ کند. حالا که ماست را ریختی، نمکش را چک کن و داخل ظرف مورد نظرت بریز، به همین راحتی. باورت می شود که سالسای خیار و پیاز قرمز ما آماده است؟ می توانی برای تزیین از یک شاخه شوید و ۱ عدد گردوی خرد شده نیز استفاده کنی.
نکته های در گوشی
برای اینکه دیپ سالسا کمی رقیق تر بشود می توانی خیار را درشت رنده کنی.
برای پر ادویه تر شدن این سالسا می توانی از مخلوط پاپریکا، ادویه مکزیکی و پودر فلفل استفاده کنی تا طعم این سالسا را پر ادویه تر و معطر کنی.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید