آخرین خبر/ چی لازم دارم:
125 گرم کره
1 عدد تخم مرغ
نصف پیمانه ماست
3/4 پیمانه پودر شکر
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
2ونیم پیمانه آرد
پوست پرتقال رنده شده

برای داخل شیرینی:
200 گرم زردآلو خشک کوچک خرد شده
3 قاشق سوپخوری شکر (کمتر هم می توانید بزنیند)
حدود 1/4 پیمانه آب پرتقال
نصف پیمانه آب

برای تزیین :
پودر شکر و پودر پسته

چطوری درست کنم:
کره و پودر شکر رو خوب بزنین، تخم مرغ رو اضافه کرده و بزنید، بقیه مواد و بجز آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر را که باهم مخلوط و الک کرده و به مواد اضافه کنید و ورز دهید. خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز کرده و کاتر بزنید (می توانید از لیوان یا استکان استفاده کنید).
زردآلو ها را داخل یک قابلمه ریخته و بقیه مواد را اضافه کنید و خیلی کم پخته تا فقط شکر حل شود و زردآلو ها خمیر نشوند. بعد با مخلوط کن پوره کرده، طوری که وقتی سرد شد بتوانید با دست به آن شکل دهید.
پوره زردآلو رو به توپهای کوچک تقسیم کرده و روی هر خمیر دایره (وسط آن) قرار داده و تا کنید.
شیرینی ها را د در فر گرم شده 180 درجه سانتیگراد قرار داده تا کمی سرخ شود. به مدت تقریبی 15-20 دقیقه. روی شیرینی ها بعد از سرد شدن پودر شکر الک کرده و با پودر پسته تزیین کنید.





ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید