آخرین خبر/ چی لازم دارم:
کره 125 گرم
پودر قند 60 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
آرد شیرینی پزی معمولی 150 گرم
آرد برنج 50 گرم
نشاسته ذرت 30 گرم

چطوری درست کنم:
کره به دمای محیط رسیده و پودر قند الک شده را با همزن برقی حدود 10 دقیقه هم بزنید تا پودر قند به خورد کره برود.
زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید. هر 3 آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
سپس به مخلوط کره اضافه کنید و کمی هم بزنید.
روی سطح کار انتقال دهید و کمی ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کند.
خمیر شیرینی را در کیسه فریزر بگذارید و با وردنه صاف کنید و سپس به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از طی این مدت خمیر را با کمک وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید.
اگر کاتر شما فشاری بود و حفره ای برای قرار دادن مارمالاد داشت که هیچ اگر نه از کاتر ساده با طرح دلخواه استفاده کنید.
شیرینی های قالب زده را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.
سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه در طبقه وسط فر و حدود یک ربع تا 20 دقیقه قرار دهید تا دور شیرینی کمی رنگ بگیرد.
شیرینی ها را از فر خارج کنید و کمی بعد روی پنجره مشبک بچینید تا کاملا خنک شوند.
سپس حفره روی شیرینی را با مارمالاد یا بریلو پر کنید.
یا اگر شیرینی ساده درست کردید بین هر دو شیرینی مارمالاد بزنید و به هم بچسبانید..




ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید