شيريني ها/ طرز تهيه «شيريني مارمالادي»
آخرين خبر/ چي لازم دارم: کره 125 گرم پودر قند 60 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد وانيل يک چهارم قاشق چاي خوري بيکينگ پودر يک دوم قاشق چاي خوري آرد شيريني پزي معمولي 150 گرم آرد برنج 50 گرم نشاسته ذرت 30 گرم چطوري درست کنم: کره به دماي محيط رسيده و پودر قند الک شده را با همزن برقي حدود 10 دقيقه هم بزنيد تا پودر قند به خورد کره برود. زرده تخم مرغ و وانيل را اضافه کرده و 30 ثانيه هم بزنيد. هر 3 آرد و بيکينگ پودر را مخلوط کرده و الک کنيد. سپس به مخلوط کره اضافه کنيد و کمي هم بزنيد. روي سطح کار انتقال دهيد و کمي ورز دهيد تا حالت خميري پيدا کند. خمير شيريني را در کيسه فريزر بگذاريد و با وردنه صاف کنيد و سپس به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد. بعد از طي اين مدت خمير را با کمک وردنه به ضخامت 3 ميليمتر باز کنيد و با کاتر دلخواه برش بزنيد. اگر کاتر شما فشاري بود و حفره اي براي قرار دادن مارمالاد داشت که هيچ اگر نه از کاتر ساده با طرح دلخواه استفاده کنيد. شيريني هاي قالب زده را در سيني فر که کاغذ روغني انداخته ايد بچينيد. سيني را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه در طبقه وسط فر و حدود يک ربع تا 20 دقيقه قرار دهيد تا دور شيريني کمي رنگ بگيرد. شيريني ها را از فر خارج کنيد و کمي بعد روي پنجره مشبک بچينيد تا کاملا خنک شوند. سپس حفره روي شيريني را با مارمالاد يا بريلو پر کنيد. يا اگر شيريني ساده درست کرديد بين هر دو شيريني مارمالاد بزنيد و به هم بچسبانيد..