آخرین خبر/ برای قالب ۲۵×۳۵ چی لازم دارم:
شکر یک و نیم پیمانه
روغن‌مایع یک پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
وانیل نصف ق چ
هویج ریز رنده شده یک پیمانه
ماست کم چرب یک پیمانه
آرد دو و نیم پیمانه
دارچین دو ق غ
پکینگ پودر دو ق م
گردو خرد شده نصف پیمانه. .

چطوری درست کنم:
شکر را بهمراه روغن مایع همزده سپس تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کرده وهربار خوب هم میزنیم وانیل رو بهمراه آخرین تخم مرغ اضافه میکنیم بعد ماست را اضافه کرده هم میزنیم +هویج ریز رنده شده را هم افزوده و با مواد مخلوط میکنیم آرد و دارچین و پکینگ پودر را هم مخلوط و داخل مواد الک کرده و بصورت دورانی هم میزنیم در آخر گردوی خرد شده رو هم به مواد اضافه کرده و فولد میکنیم مواد کیک را در قالب چرب و آرد پاشی شده میریزیم و در فری که از قبل گرم کردیم با درجه حرارت 180 به مدت 45 دقیقه میپزیم (چون درجه حرارت فرها متفاوت هست طبق آشنایی که فرتون دارید درجه رو تنظیم کنید)
بعد از پخت کیک را از فر بیرون میاریم و میزاریم تا کاملا خنک بشه بعد مواد رویه کیک را درست کرده بصورت داغ روی کیک خنک شده میریزیم و به مدت سه چهار ساعت داخل یخچال گذاشته بعد به دلخواه تزئین کرده و برش میزنیم .

مواد رویه کیک
شیر ۴ لیوان
نشاسته ۳ ق غ
آرد یک و نیم ق غ
شکر ۶ ق غ
خامه ۱ ق غ
وانیل نوک ق م
همه مواد بغیر از وانیل رو بصورت سرد با هم مخلوط میکنیم و روی شعله گذاشته مرتب هم میزنیم تا بصورت فرنی،غلیظ بشه مواد رو از روی شعله برداشته وانیل رو بهش اضافه میکنیم




ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید