شيريني ها/ طرز تهيه نان شکلاتي
برترين ها/ چي لازم دارم: • 2.5 پيمانه آرد نان • 1.5 پيمانه آرد گندم سفيد • 1 ¼ قاشق چايخوري خمير ترش خشک • يک پيمانه شير کم چرب • يک عدد تخم مرغ • ¼ آب • سه قاشق غذاخوري شکر • يک قاشق غذاخوري کره • يک قاشق چايخوري نمک • يک قاشق چايخوري زيره سبز • 115 گرم شکلات نيمه تلخ، خرد شده • يک پيمانه آلوي خشک، خرد شده • کمي روغن • دو عدد سيخ چوبي 15 سانتي متري چطوري درست کنم: 1. در يک کاسه بزرگ، آرد نان، آرد سفيد گندم، خمير ترش، شير، تخم مرغ، آب، شکر، کره، نمک و پودر زيره سبز را با هم مخلوط کنيد. خمير به دست آمده را کنار بگذاريد تا اصطلاحا برسد. 2. روي سطح صافي را آرد بپاشيد. خمير را روي آن قرار دهيد تا 10 دقيقه استراحت کند. براي مايع وسط آن، شکلات و آلوي خرد شده را با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد. 3. خمير را به شکل مستطيلي به اندازه 25.5×31 سانتي متر در بياوريد. از يک سمت مستطيل، نصف پيمانه مخلوط شکلات بريزيد. يک لايه خمير روي آن تا کنيد. نصف پيمانه ديگر از مخلوط شکلات را روي خمير تاشده بريزيد دوباره يک لايه خمير را روي آن تا کنيد. تا شکل آکاردئوني به خود بگيرد. اطراف خمير را با دست درست کنيد تا شکل مستطيل به خود بگيرد. 4. سيني فر را چرب کنيد و کنار بگذاريد. خمير را روي آن بگذاريد. خمير آماده شده را در محيط گرم قرار دهيد تا پف کند و دوبرابر شود. (حدود 30 دقيقه) 5. فر را با دماي 350 درجه فارنهايت روشن کنيد. وسط خمير را از طول برش دهيد. سپس چند برش عرضي در سطح آن ايجاد کنيد. دو سيخ چوبي را در دو طرف قرص نان از بالا به پايين فرو کنيد. 6. حدود 35 دقيقه آن را بپزيد تا نان پوک و پخته شود. براي اينکه خيلي طلايي و برشته نشود، 10 دقيقه آخر پخت، دور آن را با فويل بپوشانيد. آن را از فر خارج، سيخ ها را بيرون بکشيد و بگذاريد خنک شود.