برترين ها/ شنيسل مرغ يکي از غذاهاي محبوب به خصوص براي بچههاست. اگر اهل مهماني گرفتنهاي وقت و بيوقت هم باشيد شنيسل مرغ با چاشنيهاي مختلف مثل پنير چدار و پارمزان يا شنيسل با طعم سير يک گزينه هيجانانگيز و طعمي جديد براي مهمانان است که کمتر کسي دست رد به سينه آن ميزند. طرز تهيه شنيسل مرغ با پنير و سير را در ادامه مطلب بخوانيد. در ابتداي کار بد نيست بدانيد شنيسل مرغ با ريشه مجارستاني به تمام غذاهايي گفته ميشود که ترکيبي از انواع گوشت، آرد سوخاري و روغن يا کره هستند.
چي لازم دارم:
کره: ½ پيمانه
سير له شده: ۴ حبه
خرده نان ريز شده: ¾ پيمانه
پنير پارمزان رنده شده: ½ پيمانه
پنير چدار رنده شده: ۱ و ½ پيمانه
جعفري ساطوري خرد شده: ¼ قاشق غذاخوري
پونه کوهي: ¼ قاشق مرباخوري
فلفل سياه: ¼ قاشق مرباخوري
نمک: ۱/۸ قاشق مرباخوري
سينه مرغ بدون پوست و استخوان: ۸ تکه
چطور بپزم:
۱. براي درست کردن شنيسل مرغ پنيري ابتدا فر را روشن کنيد و روي دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت (۱۷۵ درجه سانتيگراد) تنظيم کنيد. کره را در يک ماهيتابه کوچک و روي شعله ملايم گاز آب کنيد. وقتي کره آب شد حبههاي سير له شده را در کره به مدت ۲ الي سه دقيقه تفت دهيد.
۲. در يک کاسه پهن و بزرگ خردههاي نان، پنير پارمزان، پنير چدار، جعفري، پونه کوهي، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد. در مرحله بعد سينههاي مرغ شسته شده و خشک شده را در با مخلوط سير و کره خوب آغشته کنيد و سپس در ترکيب پودر نان و ساير مخلفات بزنيد. تمام قسمتهاي شنيسل مرغ بايد به ترکيب خرده نان و باقي مخلفات آغشته شوند. بهتر است اندازه تکههاي سينه مرغ براي شنيسل خيلي زخيم نباشند و هر تکه سينه از وسط به دو نيم برش زده شود.
۳. در آخرين مرحله تکههاي شنيسل مرغ را در سيني فر بچينيد و به مدت ۳۰ دقيقه در فر قرار دهيد. زماني که روي مرغها طلايي شد با يک چنگال يا خلال دندان ميزان پخت شنيسل را امتحان کنيد. اگر باز هم نياز به پخت بيشتر داشت ۵ تا ۱۰ دقيقه ديگر زمان براي پخت بدهيد.
بازار