غذاي ملل/ کتلت مديترانه اي؛ مغذي و جديد
زندگي آنلاين/ چي لازم دارم: روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري پياز قرمز خرد کرده 150 گرم بادمجان خرد کرده 3 عدد کوچک کدو سبز خرد کرده 2 عدد کوچک گوجۀ گيلاسي قرمز و زرد از هر کدام 250 گرم سرکۀ بالزاميک يک چهارم پيمانه سير له کرده 1 حبه کوسکوس (بلغور عربي) 300 گرم آب مرغ ولرم يک و يک دوم پيمانه پنير پارمسان يک چهارم پيمانه ريحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوري نمک و فلفل به ميزان لازم کره 100 گرم چطور بپزم: در تابۀ مناسبي روغن زيتون را گرم کنيد. آن گاه پياز را تفت دهيد تا سبک و طلائي شود. بادمجان و کدو را نيز بيفزائيد و قدري تفت دهيد. سپس گوجه ها، سرکه و سير را هم افزوده و بعد از چند دقيقه تفت دادن شعله را خاموش کنيد و سبزيجات تفت داده را کنار بگذاريد. حال کوسکوس را به مدت 5 دقيقه در آب مرغ خيسانده و بعد آبکشي کنيد و همراه با پنير، ريحان، نمک و فلفل مخلوط کنيد. اينک هر بار مقداري از مخلوط فراهم کرده را در رينگ ريخته و فشرده کنيد و در کره سرخ نمائيد. اکنون کيک کوسکوس سرخکرده را همراه با سبزيجات فراهم کرده در ظرف مناسب پذيرائي بريزيد و سرو نمائيد.