شيريني ها/ دستور تهيه تارت موز با کرم شيريني
آخرين خبر/ هيچ کس از تارتي که خميرش نرم شده باشه خوشش نمياد و شما ميتونين بهترين تارت ها رو درست کنيد اگراين نکات را رعايت کنيد حتما خمير را جداگانه و قبل از اضافه کردن کرم يا مايه ميوها بپزين فبل از پخت ، خمير را با تخم مرغ هم زده و با برس بپوشانيد يا اينکه بعد از پخت، روي خمير را با شکلات آب شده بپوشانيد موقع پخت تارت بايد اين نکات را رعايت کنيد: فر را با حرارات زياد که ميتونه بين ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه باشه و واقعا بستگي به فرتون داره گرم کنيد ( اگر فرتون را خوب نميشناسيد و حراراتش تنظيم نيست٬ يا اينکه فرتون خيلي داغه از حرارت کمتر شروع کنيد). چون دوره هاي تارت معمولا در طول پخت جمع ميشه و کوچک ميشه٬ هميشه يعد از اينکه خمير را در قالب پهن کرديد٬ ظرفتون را بذارين توي فريزر به مدت ۱۵ بمونه٬ بعد روي خمير را با کاغذ بپوشانيد و داخل تارت را با لوبيا يا نخود کاملا بپوشانيد و داخل فر گذاشته به مدت ۲۰-۳۰ دقيقه بپزيد. بعد دماي فر را به ۱۷۵ برشونيد و لوبيا ها را با دقت و بدون اينکه تارتون را سر و ته کنيد از ظرف برداشته ٬ ۱ تخم مرغ را بزنيد و با برس روي خمير بکشيد و به فر برگردونيد و دوباره به مدت ۱۵-۲۰ بپزيد تا تمام خمير کاملا پخته بشه. اين تارت خيلي آسونه و مواد خاصي هم لازم نداره پر است از موز و کرم وانيل و روش پر است از خامه قنادي زده شده. براي درست کردن اين خمير هم از روغن جامد و هم از کره استفاده ميکنيم ولي اگر از کره تنها هم استفاده کنيد خوشمزه ميشه. براي طبخ اين تارت فرتون را با حرارت ۱۹۰ درجه گرم کنيد ارد ۲۱۷گرم شکر ۱۱ گرم کره ۱۵۲ گرم٫ کره بايد کاملاسرد باشه و تيکه تيکه خرد شده باشه نمک يک ذره اب کاملا سرد ۶۵ گرم يک تخم مرغ براي روي خمير در حين پخت طرز تهيه : تمام مواد خشک را با کره در داخل همکاه ريخته و بهم بزنيد تا کره به اندازه نخودهاي کوچک برسه٬ اب را کم کم اضافه کنيد تا مواد به هم دست بده. حالا ميتونين خمير را از دستگاه در بيارين و با دست يک کم ورز بدين و با وردنه به اندازه ۱ سانت باز کنيد و با وردنه خمير را روي قالب بزارين و با دست خمير دوره ها و کف خمير را صاف کنيد. قالب را به مدت ۱۵-۲۰ در فريزر بذارين بعد روي خمير را با کاغذ شيريني بپوشانيد و داخل ظرف لوبيا بريزين و با حرارات ۱۹۰ درجه ( حتما نکات ذکر شده بالاي اين دستور را بخوانيد) به مدت ۳۰ دقيقه بپزيد. قالب را در بيارين و لوبيا ها را از قالب بردارين٬ خمير رابا زرده تخم مرغ هم زده شده برس بزنيد و دوباره به فر برگردونيد و به مدت ۱۵-۲۰ دقيقه بپزيد. کرم شيريني : آرد ۲ ق غ شکر ۱/۲ پيمانه پودر نشاسته ذرت ۲ و ۱/۲ ق غ زرده تخم مرغ ۲ عدد نمک يک ذره شير ۲ پيمانه کره ۶ ق غ وانيل ۲ ق چ طرز تهيه: شير را در يک قابلمه دسته دارو متوسط با حرارت ملايم به جوش بيارين ٬ تا شير جوش مياد در يک کاسه ضد حرارت يا پيرکس ٬ همه مواد را به جز شير با هم مخلوط کنيد. شيردر حال جوش را با ملايمت و کم کم به مواد ديگه اضافه کنيد در حاليکه سريع مواد را با همزن دستي هم ميزنيد. نکته مهم اينجا اينکه چون شير داغه و حرارات شير باعث پخت تخم مرغ ميشه٬ اگر سريع هم نخوره تخم مرغها دونه دونه ميشه و کرم صاف و خوبي به دستتون نمياد . البته اگر دونه دونه هم شد٬ مي توانيد بعد از پخت کرم را از صافي رد کنيد . بعد که نصف شير را به تخم مرغها اضافه کردين٬ تمام مواد را با هم مخلوط کنيد ودر قابلمه بريزين و به روي حرارت برگردونين تا مواد غليظ بشه و به جوش بياد . بازم نکته مهم اينکه مواد را مرتب هم بزنيد تا ته قابلمه نسوزه . وقتي مواد به جوش امد٬ از روي حرارت برداشته و وانيل و کره را اضافه ميکنيم و خوب با همزن دستي هم ميزنيم. حالا موزها را حلقه حلقه کرده کف خمير ميچينيم و کرم وانيل را داغ داغ روي موز ها ريخته تا به لبه خمير برسه و با يک قاشق روي کرم را صاف و يکدست کرده و روي کرم را با سلافون بپوشانيد و تارت را در يخچال گذاشته تا کرم کاملا ببندد براي يک يا دو ساعت. روي کرم را با خامه قنادي زده شده بپوشانيد و نوش جان کنيد اين تارت بايد تازه مصرف بشه و بيشتر از دو تا سه روز نميشه نگه داشت ولي باور کنيد که به اونجا نميرسه چون خيلي خوشمزه است