ميز اردور/ طرز تهيه «دسر بوراتوس»
آخرين خبر/ چي لازم دارم: شير ۲۰۰ گرم بستني وانيلي۲۰۰ گرم پنير خامه اي ۲۰۰ گرم دسر توت فرنگي ۱ عدد ژلاتين 1/5قاشق غذا خوري رنگ مجاز خوراکي يک قطره چطوري درست کنم: شير و بستني را در ظرفي ريخته و روي حرارت ميگذاريم ، نبايدبجوشد از روي اجاق برداشته و ژلاتين بن ماري شده رو بهش اضافه کرده و سپس پنير خامه اي و دنت رو با مقداري از مواد خوب باز کرده و به بقيه مواد اضافه کرده و حتما داخل قالب سيليکوني ريخته و داخل يخچال ميگذاريم تا خوب بسته شود....بهتره که از شب قبل آماده کنين براي تزيينش ميتونين از ژله بريلو استفاده کنيد .من از کرمفيل عسل استفاده کردم.