غذاي اصلي/ خورش گوجه سبز، ترش و دلچسب
ايران کوک/ چي لازم دارم براي: 2 نفر گوجه سبز 20 عدد جعفري تازه 300 گرم نعنا خشک 3 قاشق غذاخوري پياز 3 عدد سينه مرغ 2 عدد شکر ، نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم چه جوري درست ميشه: 2 عدد از پيازها را خرد کنيد، نمک و زردچوبه بزنيد و در روغن تفت دهيد تا طلايي شوند. مرغ ها را بهمراه 1 عدد پياز خرد کرده و بهمراه نمک ، فلفل و 2 ليوان اب بگذاريد با حرارت ملايم بپزند. جعفريها را با اب سرد بشوييد و بگذاريد اب اضافياش برود. سپس با چاقو جعفري ها را خرد کنيد و به پياز در حال تفت خوردن اضافه کنيد و 5 دقيقه باهم تفت دهيد. نعنا خشک را نيز اضافه کنيد؛ سپس تمام اين مواد را به مرغ هاي در حال پخت اضافه کنيد ( وقتي آب مرغ نصف شد اضافه کنيد ). پس از 30 دقيقه گوجه سبزها و مقداري شکر را به مرغ در حال پخت اضافه کنيد. 15 دقيقه صبر کنيد تا طعم ها ترکيب شوند و گوجه سبزها نرم شوند. سپس در ظرف بکشيد و بهمراه برنج سفيد سرو کنيد ( مقدار شکر سليقه اي ميباشد ). نکته ها : اين غذا بدليل ترشي گوجه سبز نيازي به افزودن ترشي ندارد. در صورت تمايل ميتوانيد بجاي مرغ از گوشت قرمز استفاده کنيد ؛ مدت زمان پخت را ميتوانيد با توجه سليقه شخصي تان در ميزان پخت مرغ يا گوشت ميتوانيد کم و زياد کنيد. اما مراقب باشيد گوجه سبزها له نشوند. حاضر است در : 70 دقيقه