شيريني ها/ طرز تهيه چيز کيک گل رز
پارسينه/ چيزکيک يکي از انواع شيريني هاي پز طرفدارِ اين روزهاست. در اين مطلب نوعي از چيزکيک خوشمزه را به شما آموزش داده ايم که هم زيبا است و هم خوشعطر و طعم. :چيزکيک يکي از انواع شيريني هاي پز طرفدارِ اين روزهاست. در اين مطلب نوعي از چيزکيک خوشمزه را به شما آموزش داده ايم که در کنار طعم مطبوعش عطر دلپذيري هم به خانه و ميهمانيهايتان خواهد بخشيد. چي لازم دارم: بيسکوييت ساده (پودرشده): ۲۵۰ گرم کره (ذوب شده): ۱۵۰ گرم شکلات سفيد: ۱۰۰ گرم پنير خامه اي: ۱۳۰ گرم شکر: ۲ ق س ماست خامه اي: ۹۰ گرم پودر ژلاتين: ۳ ق چ آب: ۲ ق س خامه قنادي: ۲۰۰ گرم مواد لازم ژله رز: شکر: ۲۲۰ گرم آب: يک پيمانه آب انگور سفيد: ۴۰۰ ميلي لتير گلاب: يک دوم ق چ پودر ژلاتين: ۲ ق س چه جوري درست ميشه: ۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي گراد گرم کنيد. قالب چهارگوش ۲۳ سانتي متري کمربندي چرب کرده را کنار بگذاريد و يا در صورت دلخواه مي توانيد از قالب هاي کوچک تک نفره استفاده کنيد. ۲. بيسکوييت و کره ذوب شده را مخلوط کرده کف قالب پرس کنيد و به مدت ۱۰ دقيقه در يخچال قرار دهيد. سپس به مدت ۱۵ دقيقه در فر بپزيد. قالب را از فر خارج کرده کنار بگذاريد تا کاملا خنک شود. پنير خامه اي و ماست خامه اي را مخلوط کنيد. زلاتين را با آب مخلوط کرده روي بخار آّ قرار دهيد تا رقيق و شفاف شود. ۳. همچنين شکلات را ذوب کرده کنار بگذاريد. شکر را به مخلوط پنير خامه اي اضافه کرده با همزن بزنيد تا شکر جذب مواد شود. شکلات ذوب شده و ژلاتين رقيق شده را داخل آن ريخته و در نهايت خامه قنادي را اضافه کنيد. ۴. مخلوط آماده را داخل قالب روي بيسکوييت پهن کنيد و به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال استراحت دهيد. سپس ژله را روي آن ريخته مجددا به مدت حداقل ۶ ساعت يا يک شب در يخچال قرار دهيد تا کاملا فرم بگيرد. سپس از قالب جدا کرده و برش دهيد. طرز تهيه ژله رز: ۱. آب و شکر رار روي حرارت قرار دهيد تا شکر ذوب شده و حدود ۵ دقيقه بجوشد. از روي حرارت برداشته آب انگور را اضافه کنيد. ۲. ژلاتين را روي مواد بپاشيد و اجازه دهيد تا جذب مايعات شده و يکدست شود و در نهايت گلاب را اضافه کرده و از روي حرارت برداريد. ۳. ژله آماده را داخل ظرفي منتقل کنيد و به مدت ۲ ساعت در يخچال قرار دهيد تا کاملا خنک شده و آماده مصرف شود span id="footercontent"> ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد