شام/ دستور تهيه سوپ قارچ و ذرت
سوران/ چي لازم دارم: کره ۱۰۰ گرم شير شير يک ليتر هويج متوسط (رنده شده) ۲ عدد کنسرو ذرت يک قوطي قارچ خرد کرده ۳۰۰گرم جو پرک ۲۰۰ گرم آرد ۱ قاشق غذاخوري نمک وفلفل به ميزان لازم چطور بپزم: ابتدا جوپرک را با شير روي شعله گذاشته تا حدود ۱۵ دقيق بجوشد و نرم شود.ذرت را اضافه کرده کمي بعد هويج رنده شده را اضافه مي کنيم.سپس قارچ را هم اضافه ميکنيم. آرد را روي شعله کمي تفت ميدهيم و کره را به آن اضافه کرده سپس در سوپ مي ريزيم. نمک و فلفل راهم اضافه کرده و دائما هم ميزنيم تا ته نگيرد و جا بيافتد.