logo

غذاي اصلي/ خورشت ماست اصفهان؛ خوش رنگ و خوش عطر

منبع
بروزرسانی
غذاي اصلي/ خورشت ماست اصفهان؛ خوش رنگ و خوش عطر
کتاب کاله/ خورشت ماست يک غذاي سنتي و خوشمزه اصفهاني است که در اصل آن را با گوشت گردن گوسفند تهيه مي‌کردند اما شما بسته به سليقه يا به دليل پيروي از رژيم غذايي خاص يا منع مصرف گوشت قرمز مي‌توانيد آن را با مرغ جايگزين کنيد. اين غذا که ظاهري شبيه به حليم دارد را معمولا به عنوان پيش‌غذا سرو مي‌کنند. امروز قصد داريم طرز تهيه خورشت ماست براي 4 نفر را به شما آموزش دهيم پس با ما همراه باشيد. چي لازم دارم: 250 گرم گوشت گردن بي‌ استخوان 3 پيمانه ماست خامه اي 1 عدد پياز 1 عدد زرده تخم مرغ نصف ليوان شکر 1 قاشق سوپ‌خوري گردو 1 قاشق سوپ‌خوري بادام 1 قاشق سوپ‌خوري گلاب 1 قاشق سوپ‌خوري زعفران نمک و زردچوبه به مقدار لازم چطور بپزم: گوشت گردن (همانطور که اشاره شد بسته به سليقه مي‌توانيد به جاي گوشت قرمز از مرغ استفاده کنيد). را به همراه پياز و زرد‌چوبه در قابلمه‌اي بريزيد و کمي تفت دهيد سپس چند ليوان آب اضافه کنيد و روي حرارت قرار دهيد تا به خوبي پخته شده و گوشت نرم شود.(در صورتيکه از گوشت با استخوان استفاده کرده‌ايد در اين مرحله بايد آن را از طرف خارج کرده و با دقت استخوان‌ها را جدا کنيد). گوشت را به خوبي بکوبيد تا جايي که کاملا کش بيايد. همزمان در ظرفي ديگر تخم مرغ را با شکر و ماست هم بزنيد تا به خوبي با هم مخلوط و يکدست شوند؛ اين مواد را روي حرارت ملايم قرار دهيد و تا وقتي که جوش بيايد صبر کنيد. بعد گوشت را به آن اضافه کنيد و مواد را با هم مخلوط کنيد.نمک، گردو، گلاب، بادام و زعفران را به خورش ماست اضافه کنيد، آن را روي حرارت قرار دهيد تا جا بيفتد. بعد از آن خورشت را در ظرف ريخته و مدتي در يخچال بگذاريد و پس از آنکه خنک شد به دلخواه با مغز بادام و پسته تزئين کرده و سرو کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره