ميز اردور/ پاي کره بادام زميني؛ خوشمزه و مقوي
کتاب کاله/ بادام زميني علاوهبر طعم خوب، به دليل داشتن مواد مغذي داراي فوايد زيادي هم براي سلامتي است. بادام زميني به کاهش خطر بيماري هاي قلبي، کنترل وزن و تثبيت سطح قند خون کمک ميکند. در ادامه قصد داريم طرز تهيه پاي را با اين مادهغذايي خوشمزه و مقوي را به شما آموزش دهيم. پس در ادامه با طرز تهيه پاي کره بادام زميني با ما همراه باشيد تا اين دسر خوشمزه را براي يک مهماني يا يک بعد از ظهر به ياد ماندني تهيه کنيد. چي لازم دارم: 235 گرم خامه کره آب شده 16 عدد بيسکوئيت شکلاتي کرمدار 225 گرم شکر 240 گرم پنير خامهاي ويلي کاله 250 گرم کره بادام زميني 1 قاشق چايخوري وانيل چه جوري درست ميشه: در کاسهاي خامه را بزنيد تا تا فرم گرفته و تا اتمام آماده کردن باقي مواد آن را در يخچال نگهداري کنيد. ابتدا بيسکوئيتها را با استفاده از دستگاه غذاساز، گوشتکوب يا آسياب کاملا خرد کنيد. کره آب شده را به بيسکوئيتهاي خرد شده اضافه کنيد. مواد را به خوبي هم بزنيد تا يکدست شوند سپس آن را در ظرفهاي مختلف بريزيد. کره بادام زميني را به همراه پنير خامهاي در ظرفي ريخته و خوب هم بزنيد؛ هم زدن را تا زميناکه مخلوط نرم شود ادامه دهيد. وانيل، شکر را به مخلوط خامه و کره بادام زميني تهيه کرده اضافه کنيد و هم بزنيد؛ بعد از آنکه يکدست شدند خامه را اضافه کرده و مجددا هم بزنيد. ظرفهايي که قبلا در آنها مخلوط بيسکوئيت را تقسيم کرده بوديد را آماده کرده و در هرکدام مقداري از مواد را بريزيد. درب ظرفها را گذاشته يا رويشان را با کسيه بپوشانيد و حدود 3 ساعت داخل يخچال قرار دهيد. بعد از 3 ساعت آنها را از يخچال خارج کرده و قبل از سرو کردن به دلخواه روي آنها را با بادام زميني خرد شده، پودر قهوه، شکلات رنده شده يا انواع ميوهها تزئين کنيد.